Strekdam 51 | Actueel

Het bovenstaande overzicht geeft informatie over hoe druk het is op onze vereniging. De tijdslijn is nuttig om mogelijke knelpunten te herkennen. Immers wanneer andere leden op het water zitten heb je geen contact met ze. Aan de andere kant is de beschikbare ruimte bij aankomst en vertrek beperkt.

Webcam: www.waterfrontharderwijk.nl

In- en Uitchecken

Dit zijn de stappen:

Stap 1
Bij aankomst QR-code lezen en link openen. Je vindt de code in de hal, raam rechts van schuifdeur.

Stap 2
Druk op de knop “Aanmelden” om je aanwezigheid te registreren.

Stap 3
Op het volgende scherm vindt je informatie over de geregistreerde drukte. Onderaan is de knop om uit te checken. Dit doe je pas als je weer vertrekt van de vereniging, na het varen.

Stap 4
Direct na het uitchecken worden een paar vragen gesteld. Help het bestuur te evalueren hoeveel mensen op de club kunnen komen varen zonder dat het te druk wordt.

Je kunt meer lezen in dit officiële bericht van het bestuur:
Van de Bestuurstafel (1 Mei 2020)

Helpdesk

Vragen, feedback of heb je hulp nodig? Je kunt terecht op onze nieuwe KV-Online Helpdesk. Om een signaal te geven dat je aan de “balie” staat, graag zelf de chat beginnen met een “hallo”. Je wordt zo spoedig mogelijk geholpen.

Klik hier om naar de Whats-App groep te gaan