Team: Activiteiten

picto, icoontje

Team Activiteiten

Ons team verzorgt de organisatie van club-evenementen aan wal. Daarnaast houden wij ons vooral bezig met de kantine en de gastvrijheid op onze gezellige vereniging.

Over ons
Paasbrunch | een van onze jaarlijkse hoogtepunten
Paasbrunch | een van onze jaarlijkse hoogtepunten

Wie zijn wij

Wij zijn een enthousiaste ploeg actieve creatieve vrijwilligers die van organiseren houden. Wij houden van een bruisend verenigingsleven vol gezelligheid.

teamlid profielfoto

Anne-wil

Coordinator Evenementen

teamlid

Edward

Coordinator Gastheren en Gastvrouwen

teamlid

Ruud

Coordinator Vrijdagavondmaaltijd

teamlid

Wil

Gastvrouw

teamlid

Gerda

Gastvrouw

teamlid

Ronald

Gastheer

activiteiten

Fred en Ineke

Voorraad beheer

teamlid profielfoto

Coringe

Activiteiten vrijwilliger

Wat we allemaal organiseren

Dit houdt in dat we zorg dragen voor de vrijdagavonden met gastheren en gastvrouwen, met kokers voor maaltijden en brunches, dat we de inkopen doen en schoonmaakactiviteiten regelen.

 

Enkele leden hebben de cursus Sociale Hygiene gevolgd en daarnaast is iedereen die drank schenkt in het bezit van de IVA. Instructie Verantwoord Alcohol schenken. We dragen zo ons steentje bij aan de veiligheid binnen de vereniging volgens de wetgeving.

 

Maar ons hart gaat toch wel het meest sneller kloppen voor onze specials!

Het verzorgen van heerlijke brunches zoals de paasbrunch en kerstbrunch. Er gaat niets boven een prachtig gedekte tafel met allerlei lekkers gemaakt door en voor leden.

De thema-avonden zoals een Duitse avond, Caribische avond, Hollandse avond, compleet met eten aankleding en soms zelfs activiteit staan garant voor veel plezier. Maar ook de nieuwjaarsreceptie, haloweenfeest, sinterklaasfeest, de catering bij de Algemene Leden Vergadering, een lunch voor de verhuur, een Barbecue voor onze leden of een heel jeugdkamp.

Er kan ontzettend veel binnen onze vereniging MITS wij de hulp hebben van vrijwilligers. Deze zijn dan ook een onmisbare spil binnen de vereniging. Zonder hen is dit niet mogelijk.

Tja als vervolg op bovenstaande snappen jullie natuurlijk dat wij altijd openstaande vacatures hebben! Of het nou eenmalig is of vaker, we kunnen altijd hulp gebruiken. Lijkt het je leuk om mee te doen benader ons dan. Of heb je een leuk idee voor een evenement wat je graag op de agenda wil? Van harte welkom!

En het verzoek is aan alle leden boven de 18 jaar om hun IVA diploma te behalen. Gratis mogelijk binnen onze vereniging. Meld je aan bij deze link: Duurt maar kort en geeft ons een hoop ruimte in evenementen omdat men bevoegd is verantwoord alcohol te schenken

ACtC-3fuOfD8gntpbcvyrpr4vWDXGliBTGZJM-bEWa3f2kkHPsJYv8bcME6BuqypBSAox14ZqbvbPgRJaMcg7WOJlbgTmWRqiclUZF72pkk4rVqyljJJW2SoOoV-Cq_8GM1eLWSxIPOGP4cnGTJCtL9FIqvX=w827-h843-no?authuser=0
IMG-20180420-WA0002
Sinterklaas op de waterscooter met Piet.
20190609_181743

Enthousiast geworden? Doe met ons mee!

promo

Overzicht van onze rollen

Om een kleine indruk te geven van de taakinhoud onderstaand een korte uitleg. Uitgebreide informatie doen we graag persoonlijk.

 • Activiteitenorganisatie

  Ben jij een creatieve enthousiasteling die graag de schouders zet onder activiteit met meer vrijwilligers? Meld je dan gauw aan! Organiseer een bestaand evenement of thema-avond of denk out of the box aan een high tea, een wijnproeverij, spelletjesavond, fietstochten, wandelingen, kompasloop, muziekavond, alles is welkom!

 • Gastheer/ Gastvrouw

  Tijdens een evenement of verenigingsavond ben je in de kantine en verzorg je het zetten van koffie en thee, het inschenken van drinken en het aftekenen van de kaarten. Je bent vrij om wat lekkers aan te bieden zoals een tosti volgens de kaart of een eigen special in overleg met het team ivm inkopen. Leuke ideeën zijn welkom. Je geeft door als iets op is en houdt de keuken schoon. Je staat niet de hele avond achter de bar, zeker op rustige avonden ben je gewoon aanwezig voor het geval iemand iets wil en ben je onderdeel van de gezelligheid binnen de kantine of op het terras. Je bent aanspreekpunt bij vragen. Herkenbaar met een mooi schort of t-shirt.

 • Kookdienst

  Op vrijdagavond kook je een door jou gekozen maaltijd voor de leden die zich hebben aangemeld. De eters betalen 3,50 voor deze maaltijd en het aantal aanmeldingen geeft dan ook je budget min of meer aan voor je inkopen. Je krijgt donderdagavond het aantal eters door via Ruud van Elteren.

 • Bakker

  Houdt jij van bakken? Doe dan lekker mee met brunches of de thema-avonden en verras ons met je kookkunsten.

 • Schoonmaak

  Via een rooster maken we onze locatie schoon en een aantal keer per jaar organiseren we een grote schoonmaakdag.

activiteit

Welkom in onze telefoon app voor leden.

Installeer
×
Sonarupdates aanzetten OK Nee, dankjewel.