Team Volwassenen

picto, icoontje

Volwassenen Instructie

Ons team verzorgd de instructie & begeleiding op de verenigingsavonden en biedt individuele coaching en privélessen op aanvraag. Daarnaast begeleiden wij leden die zichzelf willen certificeren bij het watersportverbond.

Over Ons

Wij zijn Team Instructie (voor volwassenen)

Ben je enthousiast en wil je graag leren kanoën? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De vele ervaren leden en een team van gediplomeerde instructeurs maken je graag wegwijs in de wereld van het kanoën.

teamlid profielfoto

Anne-Wil Bohne

Vlakwaterkajakken

Wildwaterkajakken

Coordinatie en Coaching instructeurs

teamlid

Ruud van Elteren

Vlakwaterkajakken

Zeekajakken

Reddingen

Meteorologie en Navigatie

teamlid

Ingrid Kreileman

Vlakwaterkajakken

teamlid

Harry Stulp

Vlakwaterkajakken

Coördinatie Instructie

teamlid

Gijs Wagtho

Als zeer ervaren kajakker springt Gijs bij waar nodig om zijn ervaringen te delen

teamlid

Dick van Ginkel

Als zeer ervaren kajakker springt Dick bij met priveles en uitdagende tochten vanuit zijn passie voor het zeevaren.

 

Ons Programma

Onze doelstelling is alle leden de gelegenheid te geven de basis leren zodat iedereen veilig en vertrouwd kan kanoën. Zo kun je zelfstandig varen binnen en buiten de vereniging.

Per jaar zijn er vaste technieken die terugkeren in de lessen. Daarnaast zijn er verzoekmogelijkheden en kijken we altijd weer naar nieuwe leuke en interessante dingen om te leren. De opgedane ervaring kun je in de praktijk brengen door deel te nemen aan onze KV Dolfijnen toertochten en andere evenementen.

foto: Anne-wil Bohne
foto: Anne-wil Bohne

Aanpak 2022

Verdieping

Tevens zijn er verdiepingslessen zoals diverse reddingstechnieken, meteorologie, navigatie en vaar- en veiligheidsregels. Deze lessen worden gegeven door ervaringsdeskundigen. Heb je ervaringen die je graag deelt met andere leden dan horen wij dit graag. 

 

Daarnaast is er op vrijwillige basis deel te nemen aan verdiepingslessen die opleiden tot de mogelijkheid het officiele Kajakvaardigheids A en B diploma van het watersportverbond te behalen. We zijn gecertificeerd dit examen af te nemen.

 

Deze opleiding is een zelfstudie. Dit betekent dat je zelf de initiatieven neemt de lessen te volgen waardoor je aan de eisen kan voldoen en zelfstandig hierin te oefenen. Je wordt uiteraard begeleid door ons Team in dit traject.

foto: Harry Stulp
foto: Harry Stulp
Sonarupdates aanzetten OK Nee, dankjewel.