Team Varen

picto, icoontje

Team Varen

Alle verenigingsvaaractiviteiten die niet onder Team Instructie of Team Wild Water vallen, behoren toe tot de supervisie van Team Varen.

Over Ons
teamlid

Ruud

Coördinator

Maaike

Coördinator

profielfoto

Vincent

Wat wij doen

Team Varen organiseert regelmatig toertochten. De tochten worden door diverse leden georganiseerd. Zij kunnen dan ondersteuning krijgen via de vaste leden van Team Varen Maaike en Ruud.

Team Varen organiseert o.a. voor de leden:

• Korte en lange kanotochten.

• Pinksterkamp

• Familie kanotochten.

• Zee tochten (Waddeneilanden)

• Meerdaagse tochten (Friesland / Groningen tocht)

• Marathons (Wesermarathon, Veluwerally).

Databank Vaarroutes

Team Varen heeft een databank en archief van heel veel vaarroutes en vaarkaarten, en houden deze actueel en zijn bezig deze uit te breiden.

We zullen samen met Team Online gaan kijken hoe we zoveel mogelijk aan de Bibliotheek van onze nieuwe website kunnen toevoegen.

Wekelijkse Vaarmomenten

Vrijdagavond = Clubavond
Gedurende het vaarseizoen komen leden iedere week op vrijdagavond bijeen. Naast de instructielessen van Team Instructie kun je ook gewoon lekker een stukje varen met andere leden. Aanvang is om 18:45 uur.

Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier op onze website (zie Agenda) en voor vragen of informatie terecht in onze speciale WhatsApp groep voor clubavonden.

Zaterdagochtend groepje

Op zaterdagen wordt er bijna iedere week ad-hoc een tocht gevaren door een groepje leden. Harry Stulp is aanspreekpunt voor vragen of suggesties. De informatie t.a.v. de geplande tochten worden gedeeld in onze Toervaren WhatsApp groep, die ook is bedoeld om met andere leden ad-hoc tochtjes af te spreken.

Dinsdagmiddag groepje

Op dinsdagmiddagen wordt er het gehele jaar gevaren door leden. Ze vertrekken vanaf de club om 14:00 uur. Jan Mulder is het aanspreekpunt, maar je kunt laten weten dat je graag mee wilt varen via hun speciale WhatsApp groep voor de dinsdagmiddag.

Vrijdagochtend groepje

Op vrijdagochtenden wordt er het gehele jaar gevaren door leden. Ze vertrekken vanaf de club om 09:00 uur. Jan Mulder is het aanspreekpunt, maar je kunt laten weten dat je graag mee wilt varen via hun speciale WhatsApp groep voor de vrijdagochtend.

Verzoeken indienen

Heb je als lid een wens om eens over een rivier, langs/door een Stad of een historische tocht te varen, geef het bij team varen aan. Dan kunnen we er samen een mooie tocht van maken en er met meerdere mensen van genieten.

Wij zoeken leden die het leuk vinden om zelf een tocht te willen organiseren.

Met de komst van onze nieuwe website hebben alle leden alle benodigde tools tot hun beschikking. Je kunt interesse polsen in de Sonar, je tocht promoten en een inschrijfformulier laten publiceren door Team Online. Deze komt dan op de officieele KVD Agenda Vaaractiviteiten. Met de formulieren bij het Loket kun je nu meteen aan de slag.

Welkom in onze telefoon app voor leden.

Installeer
Sonarupdates aanzetten OK Nee, dankjewel.